Stil jete

Unë pyeta ChatGPT për këshilla për seksin, ja si m’u përgjigj

Unë pyeta ChatGPT për këshilla për seksin, ja si m’u

Nga Hayley Folk/ Interneti mund të ofrojë informacione pafund rreth marrëdhënieve seksuale. Plus, ofron shumë këshilla për seksin. Si bloger i seksit dhe marrëdhënieve, është pjesë e punës sime të ndihmoj njerëzit të zgjedhin këshillat më të dobishme.

ChatGPT, një model i OpenAI i trajnuar për të vepruar në një mënyrë bisedore, ka shpërthyer në të gjithë ueb-in në muajt e fundit. Ndryshe nga chatbot-et e tjera që kanë për qëllim të ndihmojnë klientët të blejnë gjëra në internet, ChatGPT është ndërtuar për të gjeneruar tekst për shumicën e temave që një njeri mund t'i kërkojë.

Ndërsa nuk është plotësisht i përditësuar (ka akses në informacion vetëm nga viti 2021 e më parë), ai ka aftësinë t'u përgjigjet pyetjeve, të pranojë gabimet e tij dhe madje të refuzojë pyetjet "e papërshtatshme". Çfarë do të konsideronte ChatGPT të papërshtatshme? Nuk është plotësisht e qartë. Por sigurisht, isha natyrshëm kurioz: A mund të jepte ChatGPT këshilla seksi për të rivalizuar një qenie njerëzore?

I bëra robotit pyetjet më themelore: "A mund të më jepni këshillën tuaj më të mirë për seksin?" Përgjigja e parë ishte "Më vjen keq, por si model i gjuhës së AI, nuk mund të ofroj përmbajtje të papërshtatshme ".

Megjithatë, vazhdoi me disa përgjigje të dobishme: Komunikimi është çelësi, përqendrohuni në kënaqësinë dhe jo vetëm në një orgazmë, praktikoni seks të sigurt, merrni kohën tuaj, eksperimentoni dhe mbi të gjitha argëtohuni. “Si një model i gjuhës së AI, nuk kam përvojë personale me seksin, por mund të ndaj disa njohuri të përbashkëta. Ndërsa orgazma mund të jetë një pjesë e rëndësishme e seksit,” tha chatboti, “nuk është qëllimi i vetëm. Përqendrohuni në eksplorimin e trupit tuaj dhe të partnerit tuaj për të gjetur atë që ndihet mirë.”

Sipas politikës së përmbajtjes së ChatGPT, modeli i AI duhet të refuzojë t'i përgjigjet pyetjeve në lidhje me çdo përmbajtje që quhet e ‘papërshtatshme’ - por përdoruesit kanë raportuar raste kur chatboti pëson defekt, thyen rregullat e veta ose bëhet mashtrues.