Stil jete

Ushqimet që s`duhet t`i hash kurrë me stomakun bosh

Ushqimet që s`duhet t`i hash kurrë me stomakun bosh

Ha mëngjes dhe sërish e ndjen stomakun të rëndë, ke djegie, urth? Fajin mund ta ketë ushqimi që ke konsumuar.

ëmbëlsira apo bukë me maja

Karamele dhe çdolloj ëmbëlsire


Kos dhe nënprodukte të tjera të qumështit

Dardha- sepse fibrat e saj dëmtojnë membranën e stomakut bosh


Domate- sepse rrit aciditetin e stomakut

Sallatorë dhe perime të tjera mund të shkaktojnë dhimbje barku

Bananja me stomakun bosh mund të rrisë magnezin në gjak dhe të dëmtojë zëmrën

Pikante shkaktojnë gastrit

Pijet me gaz, ngadalësojnë metabolizmin

Qitro, fruti me aciditet më të lartë, mund të shkaktojë ulçër