Stil jete

Vajza më IN e meme-ve: S’kemi, s’kemi shqiptarët, po kur i pyet ç’a do bëni, të thonë...

Vajza më IN e meme-ve: S’kemi, s’kemi shqiptarët, po kur i

Anisa Kushta është një vajzë me ironi therëse, larg interesave, pa një orientim apo krah dhe çdo ditë poston meme që të bëjnë të qeshësh, por edhe të mendosh. Çfarë mendoni ju për këtë meme të fundit të saj që lidhet me ne si shoqëri?

Anisa Kushta shkruan: “S’kemi, s’kemi shqiptarët, po kur i pyet ça do bëni pas hapjes totale të gjërave do bëjmë udhëtime, thonë. Gjoja nuk u dilte për asgjë ajo paga e luftës, bravo”.

Në përshkrimin e meme-s ka vijuar mendimin: “S'keni për taksa, kredi e gjëra, s'keni për shtetin ju se për qejfet tuaja lart e poshtë keni. A ç’a jeni ju, ç’a jeni”.