Stil jete

Video 3 minutëshe që do të bëjë të mendohesh gjithë ditën (ose gjithë jetën)

Video 3 minutëshe që do të bëjë të mendohesh

“Ticket without a seat”, “Bileta pa sedilje”, është një film me metrazh të shkurtër, i animuar që ka fituar Oscar për realizimin dhe mesazhin që përcjell. Vetëm 3 minuta dhe do reflektosh gjithë ditën, ose gjithë jetën.

“Kur heq dorë nga diçka për të cilën ke vërtet nevojë, kjo është mirësia e vërtetë”, ky është mesazhi.


Tiranapost.al