Stil jete

Video emocionuese/ ‘Kurdo që të kesh nevojë më telefono’. Fjalët që një nënë i tha atij që i dhuroi zemrën e të birit

Video emocionuese/ ‘Kurdo që të kesh nevojë më

Fjalët e para që një nënë tha pasi takoi zemrën e djalit të saj, në një tjetër trup ishin: “O Zot po rreh shumë fort”.

Nicholas, djali 25 vjeç i Marias pësoi në 2020-ën një aksident me makinë. Në të njëjtën kohë, Jean Paul po luftonte me vdekjen. Që i vogël, një virus i kishte shkaktuar Kardimiopati, duke ia shkatërruar zemrën. Kur ishte dy vjeç bëri një transplant, por zemra nuk u adaptua. Në moshën 10-vjeçare Maria i dhuroi zemrën e djalit të saj.


Ky në video është takimi i tyre i parë. Dhe fjalët e fundit që Maria i tha para se të largohej ishin: “Kurdo që të kesh nevojë, më telefono”.