Stil jete

Video/ Një bisedë vëllezërish që duhet dëgjuar sidomos këtë 21 mars

Video/ Një bisedë vëllezërish që duhet dëgjuar

Biffin dhe Turner janë protagonistë të videos që po qarkullon në rrjet. Është më shumë se një bisedë vëllezërish që i shprehin dashurinë njëri-tjetrit. Njëri prej tyre, më i vogli ka një kromozom më shumë.

21 marsi është Dita Ndërkombëtare e Sindromës Down, pasi kromozomi ekstra, shfaqet në çiftin e 21-të.

Kështu që kjo video nuk duhet humbur, sidomos sot.


Tiranapost.al