Stil jete

Video/ Përqafimi i ushtarit ukrainas me gjyshen në pragun e shtëpisë

Video/ Përqafimi i ushtarit ukrainas me gjyshen në pragun e

Pamjet e përqafimit mes një ushtari ukrainas që luftoi në Kherson dhe gjyshes së tij, po bëjnë xhiron e rrjetit.

Ushtari vrapon për ta takuar, hedh pushkën, ulet në gjunjë dhe e shtrëngon gjyshen fort.

Videoja prekëse e gruas së vjetër duke u gjunjëzuar dhe hapur krahët drejt nipit, britmat e saj janë kaq emocionuese.


Po gjithçka ia ka vlejtur. Kherson është i lirë.