Stil jete

Video/ Protestuesit hedhin supë mbi pikturën e Mona Lizës

Video/ Protestuesit hedhin supë mbi pikturën e Mona Lizës

Protestuesit kanë hedhur supë mbi pikturën e mbrojtur me xham antiplumb të Mona Lizës në Paris. Piktura e shekullit të 16-të nga Leonardo da Vinci është një nga veprat më të famshme të artit në botë dhe është e vendosur në Paris.

Një videon e publikuar nga BBC shihen dy protestues që kërkonin të drejtën për “ushqim të shëndetshëm” duke thënë se “sistemi bujqësor është i shkatërruar”.