Stil jete

Video/ Roja i Mbretëreshës Elizabeth i bërtet një gruaje pasi i prek kalin

Video/ Roja i Mbretëreshës Elizabeth i bërtet një gruaje

Një video gazmore po qarkullon ne rrjet me protagonist rojen e Mbretëreshës Elizabet dhe kalin e tij.

Në video një grua afrohet pranë rojes për të bërë një foto dhe pasi ka prekur pak kalin ka ardhur dhe reagimi epik i tij. Ai i kthehet gruas gjithë nerva duke i thënë që të mos e prekë kalin.