Stil jete

Video/ Squid Game ka tani parodinë e vet

Video/ Squid Game ka tani parodinë e vet

“Squid Game”, seriali korean i Netflix ka parodinë e vet. Pete Davidson dhe Rami Malek kanë marrë dy role protagoniste. Pete është lojtari 456, kurse Rami është shoku i tij i fëmijërisë.

Video u publikua për herë të parë në Saturday Night Live. Tashmë gjendet edhe në YouTube.

Në parodi përfshihen disa nga skenat kryesore të serialit. Që nga loja e parë “Green light, Red light” e deri tek loja me xhama. Në këtë të fundit, Pete këndon: “Hej, ky është shoku im Pete, dhe tani duhet t`i them mirupafshim”, dhe e rrëzon nga lartësia.

Në klip është përfshirë është lyerja e flokëve të kuqe dhe ashtu si paroditë, përfundon disi ndryshe.