Stil jete

Video/ Zgjidhja origjinale dhe me stil e kësaj gruaje për të ruajtur distancën fizike

Video/ Zgjidhja origjinale dhe me stil e kësaj gruaje për të

Videoja e një gruaje, regjistruar në Paris po bën xhiron e rrjetit. Në kapelën e saj ka vendosur pas një shkop, një metër të gjatë dhe ka dalë shëtitje e qetë.

Edhe nëse dikush gjatë ecjes do tentojë t`i afrohet do ta ketë të pamundur prej shkopit.


Dhe ia ka dalë. Nga aq sa duket të video njerëzit janë shmangur sapo janë përballur me të për të mos u vrarë nga shkopi.

Qëllimi i saj mund të ketë qenë t`i bëjë njerëzit të qeshin, por nuk është keq as si ide.

*Burimi ABC News