Stil jete

WhatsApp të shkurton kohë dhe rrugë. Nga aty mund të postosh në Instagram

WhatsApp të shkurton kohë dhe rrugë. Nga aty mund të postosh

WhatsApp po punon për një veçori të re që do t'i lejojë përdoruesit të ndajnë përditësimet e statusit të WhatsApp edhe në Instagram. Kjo do të jetë e ngjashme me mënyrën se si i ndani postimet nha Instagrami edhe në Facebook.

Funksioni është aktualisht në punë në një version beta të aplikacionit WhatsApp Android. Për momentin, nuk ka një afat kohor se kur funksioni do të jetë i disponueshëm, por të qenit në beta është një tregues se ai do të dalë së shpejti.

Pra, veçoria e re e WhatsApp do t'i lejojë përdoruesit të postojnë statusin e tyre WhatsApp në Instagram pa u larguar nga aplikacioni.

Deri më tani, WhatsApp i ka lejuar përdoruesit të ndajnë përditësimet e statusit WhatsApp në Facebook. Me këtë veçori, përdoruesit së shpejti do të kenë mundësinë të ndajnë statusin e WhatsApp në Facebook dhe Instagram njëkohësisht.