Stil jete

YouTube mund të përdoret edhe për të mësuar. 3+ kanalet që duhet të ndjekësh

YouTube mund të përdoret edhe për të mësuar. 3+ kanalet

YouTube është një platformë argëtimi, pa dyshim. Me muzikë, video të shkurtra, tutoriale, podcaste, por është edhe një platformë ku mund të mësosh. Pavarësisht se 98% e njerëzve as nuk e kanë idenë që në YouTube mund të mësosh.

Disa kanale që sugjerohen janë:

Profesor Andrew Huberman


Një kanal me mësime për të përmirësuar shëndetin mendor, të menaxhosh fokusin, të përmirësosh gjumin, të mësuarit, energjinë.

freeCodeCamp

Vendi më i mirë ku mund të mësosh falas, të kodosh.

MIT Open CourseWare

Më shumë se 1 mijë mësime nga një prej universiteteve më të mirë në botë.

Dhe pasi të kesh marrë disa orë mësime, mos harro të shijosh për kënaqësinë e shpirtit një nga podcastet e ZëmeMirën!

Tiranapost.al