Stil jete

Zbulohet pseudonimi që Kate përdor për William

Zbulohet pseudonimi që Kate përdor për William

Ashtu si çdo familje e zakonshme, edhe mbretërorët britanikë i vënë njëri-tjetrit pseudonime. Princ William dhe Kate Middleton nuk përbëjnë përjashtim.

Kate përdor dy fjalë bashkë për të thërritur burrin e saj. 'Big Willy'.

Zbulohet pseudonimi që Kate përdor për William

Kjo është një nofkë që Kate e përdor që nga njohja në kohën e kolegjit. Megjithatë anëtarët e tjerë të familjes nuk e kanë përqafuar. I vetmi që e ka quajtur njëherë publikisht vëllain Big Willi ishte Harry në ditën e dasmës. Qëllimi ishte të imitonte Kate.

I njëjti burim që ka zbuluar këtë pseudonim, tregon se në përgjithësi, familja mbretërore nuk është shumë e mirë në komunikimin me njëri-tjetrin. Nofkat janë një mënyrë për ta ç`tensionuar situatën.