Stil jete

Zbulohet theksi më seksi në botë (dhe francezët nuk do të jenë të lumtur me këtë)

Zbulohet theksi më seksi në botë (dhe francezët nuk do

Cili është theksi që ju tërheq më shumë?

Irlandez? Spanjoll? Mbreti anglez, ndoshta?

Sipas platformës së mësimit të gjuhës Babbel, është zyrtare: frëngjishtja nuk është më theksi më seksi në botë.

Pra, kush e ka rrëzuar nga froni gjuhën e bukur franceze?

6,000 njerëz nga Britania e Madhe, Franca, Spanja, Italia dhe Gjermania, si dhe SHBA, u pyetën të vlerësonin se cilat gjuhë perceptohen si "më seksi", "më romantike" dhe "më pasionante".

Gjetjet deklaruan se italishtja u perceptua nga shumica si "më seksi" dhe "më romantike" nga numri më i madh i njerëzve të përfshirë në studim.

Anglishtja britanike u gjet të ishte "më e sjellshme", ndërsa gjermanishtja fitoi vendin e parë për gjuhën "më të drejtpërdrejtë".