Stil jete

Zonja e Parë e Shqipërisë zgjedh ngjyrën e Zonjave të Para

Zonja e Parë e Shqipërisë zgjedh ngjyrën e Zonjave të

Zonja e Parë e vendit, Armanda Begaj në betimin e bashkëshortit të saj, Presidentit Bajram Begaj zgjodhi të kaltrën.

Zonja e Parë e Shqipërisë zgjedh ngjyrën e Zonjave të

Zonja e Parë e Shqipërisë zgjedh ngjyrën e Zonjave të

Zonja e Parë e Shqipërisë zgjedh ngjyrën e Zonjave të

Me një fustan deri në fund të këmbëve, këpucë jo shumë të larta, Armanda Begaj u shfaq në pak sekonda teksa zbriti nga makina dhe hyri për në Kuvend me bashkëshortin e saj dhe dy djemtë, pak para betimit.

Zonja e Parë e Shqipërisë zgjedh ngjyrën e Zonjave të

Zonja e Parë e Shqipërisë zgjedh ngjyrën e Zonjave të

Ngjyra e kaltër është një ngjyrë e preferuar zakonisht nga Zonjat e Para në ditët e inaugurimit. Këtë ngjyrë ka zgjedhur si Melania Trump, ashtu edhe Brigitte Macron në Ditët e Betimit të bashkëshortëve të tyre.

Zonja e Parë e Shqipërisë zgjedh ngjyrën e Zonjave të

Jackie Kennedy ka preferuar gjithashtu të kaltrën.