Aktualitet

Suada Sherifi: Pse e vesha fustanin e bardhë

Një foto e postuar nga Rezarta Shkurta, na bëri të besojmë se do të kemi dasmë. Suada Sherifi, e bërë nënë disa kohë më parë, ishte veshur me të bardha së bashku me Deizin, të bijën. Ajo ende nuk është martuar dhe një foto e tillë mbi të cilën shkruhet e famshmja shprehje “coming soon” të bën të kuptosh se do vijë diçka.

3a9813aa-d0b6-4654-9991-52c44ed30724

Ne të tiranapost.al kontaktuam Suadën, e cila tregoi se nuk bëhet fjalë për një dasmë, por për disa foto me fustan të bardhë me gocën. Kësaj here u vesh për të njëjtën arsye që e veshin të gjitha vajzat një fustan të bardhë: kot për qejf. Do donim shumë të bëhej fjalë për një dasmë, aq sa akoma besojmë se do të ketë…