Aktualitet

Do të shtyjmë afatin për tarifën e studimeve/Rektorati, thirrje studentëve të kthehen në mësim

Do të shtyjmë afatin për tarifën e studimeve/Rektorati,

Rektorati i Universitetit të Tiranës ka zhvilluar sot një mbledhje dhe ka vendosur të shtyjë afatin duke u dhënë më shumë kohë studentëve që të paguajnë tarifat e përgjysmuara të studimeve.

Përmes një njoftimi bëhet e ditur se Rektorati i UT i kërkon studentëve që të rikthehen më mësim.

Sa i takon tarifës së studimeve, qeveria ka vendosur ta paguajë atë vetë 100% për studentët ekselentë dhe ata në nevojë, ndërsa pjesa tjetër e studentëve do paguajë vetëm 50% të asaj që kanë paguar deri tani.

Gjithashtu, Rektorati njofton edhe zëvendësimin e orëve mësimore të humbura për shkak të protestës ndonëse për këtë pjesë nuk ka një sqarim të detajuar, se si do të veprohet./Tiranapost.al