Showbiz

Të velemi pak me bukuri amerikane. 40 më të bukurat

Të velemi pak me bukuri amerikane. 40 më të bukurat

Miss-e të bukura ka pasur edhe Shqipëria dhe bio madje. Pavarësisht se vitet e fundit nuk po merret më vesh se si kanë lindur e si janë bërë. Kështu që miss-e nga ato të vërtetat ne në Shqipëri pak mbajmë mend.

[caption id="attachment_270540" align="aligncenter" width="963"] Kaye Lani Rae Kafko, Michigan[/caption]

[caption id="attachment_270531" align="aligncenter" width="768"] Katie Stam, Indiana[/caption]

Ama Amerika ka plot. Sepse e ka nisur spektaklin e bukurisë që në 1920-n. Dhe së fundmi Cosmopolitan i ka radhitur në një shkrim 40 më të bukurat e më të bukurave nga 1920-ta deri më sot. Do velesh pak nga fotot fillimisht bardhezi e pastaj me ngjyra, por ia vlen. Shfletoje galerinë!

*Ky post u përshtat nga Cosmopolitan dhe është realizuar nga Fabjola Hije.