Showbiz

Të veshurat më mirë dhe më keq në Emmy Awards

Të veshurat më mirë dhe më keq në Emmy Awards

Kjo është pjesa më e bukur e organizimeve të tilla. Kush u vesh bukur e kush nuk goditi në shenjë? Dihet që në evente të përmasave të Emmy Awards përpiqen kush e kush të tërheqë më shumë vëmendjen. Ja t`u hedhim një sy atyre në listën e të veshura më bukur si fillim e pastaj atyre që dështuan.

[caption id="" align="aligncenter" width="480"]71st Emmy Awards - Arrivals Mandy Moore[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="480"]71st Emmy Awards - Arrivals Kerry Washington[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="480"]71st Emmy Awards - Arrivals Lena Headey[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="480"]71st Emmy Awards - Arrivals Natasha Lyonne[/caption]

Të veshurat më keq

[caption id="" align="aligncenter" width="1151"] Sarah Sutherland[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="1151"] Amy Adams[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="1151"] Laura Linney[/caption]

*Ky post u përshtat nga Cosmopolitan dhe është realizuar nga Fabjola Hije.