Tech

Bie Instagrami!

Bie Instagrami!

Ndodh sërish pas 20 orësh. Instagrami ka rënë dhe përdoruesit e aplikacionit nuk mund të postojnë foto. Monitoruesi Doën Detector ka regjistruar ditën e sotme një numër të madh vendesh që kanë pasur probleme, gjithashtu edhe me Facebok.

Nga të prekurit, rreth 51 % kanë probleme postimin e linqeve të lajmeve, ndërsa të tjerët me postime fotosh dhe shënime.

Harta e ndërprerjes së shërbimit tregon se vendet për të prekura janë Europa, Anglia dhe Amerika.