Tech

Digicom prezanton risinë e abonimit online

Digicom prezanton risinë e abonimit online

Digicom prezanton risinë e radhës duke lehtësuar procedurat për çdo klient të ri që i bashkohet familjes së tij. Kjo eksperiencë unike për tregun vjen si përgjigje ndaj nevojës së qytetarëve për të kursyer kohën e tyre si dhe për minimizimin e kontakteve gjatë procesit të abonimit.

Opsioni Abonohu është i aplikueshëm nga kudo ndodheni, u jep mundësi të zgjidhni paketat tona të internetit me shpejtësi të larta deri në 1Gbps, si dhe produktet e tjera IPTV , telefoni dhe modem wifi inteligjent qe u vjen drejt e në shtëpi.  Teknologjia e përdorur nga Digicom e bën këtë proces të qartë, të lehtë në përdorim e të sigurtë në privatësi. Skuadra e suportit do të jetë në dispozicion për çdo pyetje apo këshillimi 24 orë në 7 ditë të javës.

Kjo eksperiencë e re ju shpërblen deri në 30% ulje të tarifës për paketen e përzgjedhur për tre muajt e parë të abonimit online.

“Duke vëzhguar me kujdes nevojën e qytetarëve, jemi përpjekur të sjellim një zgjidhje bashkekohore që pasuron eksperiencen e perdoruesve të internetit ne Shqiperi’ - citoi z.Genc Hamzaraj, Drejtor Komercial i Digicom, në vigjilje të këtij prezantimi.

Për më shumë informacion vizitoni faqen e Digicom duke klikuar këtu.