Tech

Edhe vetë CEO i Apple thotë: Mos rrini me sytë nga telefoni tërë kohës. Ja pse!

Edhe vetë CEO i Apple thotë: Mos rrini me sytë nga telefoni

CEO i Apple, Tim Cook, na kujton se teknologjia është një mjet dhe jo një lidhje. Dhe që është krijuar për përmirësimin e jetës, jo për zëvendësimin e marrëdhënieve reale.

“Ne nuk e krijuam telefonin për ta përdorur gjatë gjithë kohës, por për të përmirësuar jetën tuaj. Për mua rregulli i thjeshtë është nëse po shikoj pajisjen më shumë sesa po shikoj sytë e një personi tjetër po bëj gjënë e gabuar!”, thotë ai.