Tech

Facebook sërish me probleme!

Facebook sërish me probleme!

Përdoruesit e Facebook kanë raportuar probleme me shërbimin e tyre këtë mëngjes pasi kryefaqja nuk ka shfaqur postime të rregullta.

Raportet e problemeve filluan të shfaqen në Down Detector, një faqe interneti që përdoret për të raportuar ndërprerjet.

20% e përdoruesve kanë raportuar probleme me aplikacionin, 73% furnizimin dhe 7% faqen e internetit në përgjithësi.

Në Tëitter, duket se të gjithë përdoruesit po raportojnë të njëjtin problem: faqja kryesore nuk tregon postime nga miqtë, por në vend të kësaj postime nga të njerëz të famshëm.

Një përdorues shkroi: “Facebook është i prishur apo çfarë? Furnizimi im është i spamuar me atë që njerëzit e rastësishëm po komentojnë në faqet e të famshëmve”

A është hakuar Facebook?

Facebook nuk ka konfirmuar ndonjë ndërprerje ose problem me faqen e internetit, dhe nuk ka asnjë provë që sugjeron se Facebook është hakuar.