Tech

Facebook zgjidh hallin e çifteve që karantina i ka ndarë

Facebook zgjidh hallin e çifteve që karantina i ka ndarë

Facebook ishte edhe njëherë gati për t`u ardhur në ndihmë çifteve që karantina i ka larguar. Një grup i vogël brenda kompanisë krijoi një aplikacion të ri përmes të cilit çiftet mund të flasin dhe të shkëmbejnë foto privatisht si të ishin në një dhomë private.

Për momentin është ende në fazë eksperimentale dhe funksionon në Kanada i vlefshëm vetëm në iPhone. Nëse situata me COVID-19 do të zgjasë, do t`u duhet të gjithëve.

*Burimi The Verge