Tech

Fjalëkalimet më të përdorura në botë, sigurohuni që i juaji të mos jetë në listë

Fjalëkalimet më të përdorura në botë, sigurohuni

Nëse doni që llogaritë tuaja në internet të jenë të sigurta nga kthetrat e hakerëve, do të ishte mirë që të vendosni një password të komplikuar.

NordPass, mjeti i menaxhimit të fjalëkalimeve, lëshoi studimin e tij për 200 fjalëkalimet më të përdorura në 2023.

Nga 20 fjalëkalimet më të përdorura në botë, 17 mund të hakohen në më pak se një sekondë, prandaj mendoni dy herë përpara se të vendosni fjalëkalimin “123456” për llogaritë tuaja .

Për t’u siguruar që të dhënat tuaja të mbeten të sigurta, këtu janë 20 fjalëkalimet më të zakonshme në botë të vitit 2023 – dhe sa kohë duhet për të thyer secilin prej tyre.

Fjalëkalimet më të përdorura në botë, sigurohuni