Tech

Intervistë me Peter Fekete, CEO i 4iG, grupi investues në One Albania.

Intervistë me Peter Fekete, CEO i 4iG, grupi investues në One Albania.

Dy kompani shqiptare që kanë bërë histori në telekomunikacion, ku janë realizuar thirrja e para e telefonisë fikse dhe asaj të lëvizshme bashkohen nën një emër të ri “One Albania”. Identitet i ri, synon të vendosë konsumatorin dhe nevojat e tij në qendër të vemendjes së biznesit.

One Albania është anëtare e grupit hungarez 4iG, që operon në fushën e Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit. Grupi 4iG pati nje zgjerim dinamik gjate viteve te fundit, me blerjen e disa kompanive si One Mali i Zi, One Telecommunications, ALBtelecom ne Shqiperi dhe Vodafone Hungari.

Ju ftojmë të ndiqni intervistën e Drejtorit Ekzekutiv të 4iG, Z.Peter Fekete me Blendi Fevziun në “Opinion Show”, ku shpalosi edhe vizionin e grupit për Shqipërinë, si qendra e tyre për investimet rajonale.

Artikull i sponsorizuar