Tech

iPhone 15 del në vjeshtë! Datën e keni në artikull

iPhone 15 del në vjeshtë! Datën e keni në artikull

iPhone 15 është planifikuar të nisë shitjet rreth 22 shtatorit. Lajmin e ka dhënë Bloomberg dje. Dhe iPhone i ri përbën gjithmonë lajm.

Në 12 ose 13 shtator është planifikuar një event dhe më pas do të nisin shitjet. Kohët e fundit kompania ka raportuar një rënie të të ardhurave në fakt me 2% që përkhtyer në para janë 39.67 miliardë dollarë.

“Industria e telefonave inteligjentë është e vështirë në SHBA tani,” tha CEO Tim Cook për Steve Kovach të CNBC javën e kaluar.

iPhone 14 pati fati e keq të dilte në periudhën e Covid-it. 15-ta mund ta përmirësojë situatën e shitjeve. Risitë mbeten për t`u parë.