Tech

Ka një datë për iPhone-ët e rinj: 12 shtatori

Ka një datë për iPhone-ët e rinj: 12 shtatori

Do të ketë gjithashtu Apple Watches të reja. Kompania me bazë në Cupertino ka publikuar zyrtarisht ftesën për eventin e quajtur "wonderlust" dhe do të mbahet në orën 10:00 me orën lokale në Kaliforni, 19:00 në Shqipëri.

Ky është lançimi më i madh i kompanisë në një treg në tkurrje të smartfonëve. Shitjet e vetë Apple kanë rënë për tre tremujorë radhazi.

Ka një datë për iPhone-ët e rinj: 12 shtatori

Imazhi në ftesën e këtij viti përfshin ngjyrat që janë përfolur se do të përfshihen në linjën e iPhone 15 Pro. Raportet kanë sugjeruar që do të përfshijë katër nuanca: një blu e thellë, një e zezë dhe një nuancë më e lehtë dhe më e errët e grisë.

Përtej këtyre ngjyrave, iPhone 15 Pro dhe Max do të përfshijnë një çip të ri dhe më të shpejtë, një buton të ri veprimi në anë, një dizajn paksa të ndryshëm me korniza më të vogla dhe jetëgjatësi më të mirë të baterisë.