Tech

Kujdes nga kjo foto! Pse nuk duhet ta shkarkosh

Kujdes nga kjo foto! Pse nuk duhet ta shkarkosh

Kjo foto në dukje e mahnitshme me një liqen, pemë, male dhe qiellin me re mund të të shkatërrojë telefonin, sidomos Samsungët galaxy. Nëse kjo foto të vjen me email, mesazh apo në Whatsapp nuk duhet ta ruash apo ta shkarkosh. Është një virus që dëmton sistemin Android.

Nëse e ruan foton, hakerat mund të futen në sistemin e telefonit dhe të ta bllokojnë. Mesazhi për kujdes dhe parlajmërimi po qarkullon në rrjetet sociale.

Gjithashtu, kjo foto është futur edhe në listën e Wallpaper që zgjidhet nga përdoruesit për ta shkarkuar dhe për ta vendosur në ekranin kryesor.