Tech

Me fshesën me korrent Samsung Bespoke Jet, pastrimi i shtëpisë bëhet më i lehtë për adhuruesit e kafshëve shtëpiake

Me fshesën me korrent Samsung Bespoke Jet, pastrimi i shtëpisë

Është mjaft e rëndësishme që ne të tregojmë një kujdes të vecantë për punët e shtëpisë dhe higjenizimin e saj. Për më tepër, kur përkujdeseni për një mik me gëzof është me rëndësi të madhe përzgjedhja e pajisjeve të duhura për të mos cënuar shëndetin dhe mirëqenien e familjeve tona. Por, ndonjëherë duket sikur punët e shtëpisë, pastrimi i dyshemesë apo tapeteve është i lodhshëm dhe i komplikuar. Ky proces behet me i lehtë falë fshesës me korrent Samsung Bespoke Jet™ dhe Bespoke Jet Bot AI+™, duke ju bërë të mundur të kaloni më shumë kohë për të krijuar kujtime me kafshët tuaja shtëpiake.

Me fshesën me korrent Samsung Bespoke Jet, pastrimi i shtëpisë

Magjia e pastrimit në shtëpinë tuaj

Fshesa Samsung Bespoke Jet™ ka një performancë të shkëlqyer. Me stacionin e pastrimit All-in-One Clean Station™ është më e lehtë ta mbani shtëpinë të pastër. Ai bën të gjitha punët e vështira, duke zbrazur në mënyrë efikase koshin e pluhurave nëpërmjet teknologjisë unike Air Pulse dhe duke karikuar automatikisht baterinë në të njëjtën kohë.

Sistemi i filtrimit me shumë shtresa 99,999% siguron që ajri në shtëpinë tuaj të jetë po aq i pastër sa dyshemeja. Ai kap 99,999% të pluhurave, ndërkohë që Jet Cyclone kap grimcat e imëta të pluhurit si poleni dhe myku.

Dhe nëse jeni duke pyetur veten nëse pjesët apo filtrat e kësaj fshese magjike mund të lahen, atëherë përgjigjja është po. Ato mund të lahen dhe të mbahen të pastra.

Me fshesën me korrent Samsung Bespoke Jet, pastrimi i shtëpisë

Aksesorët e duhur për të dhënë një shkëlqim shtesë

Për t'ju ndihmuar të pastroni me lehtësi sipërfaqe të ndryshme Bespoke Jet™ vjen me një shumëllojshmëri furçash dhe kokash. Nëse po merakoseni për dyshemetë e forta dhe hapësirat e ngushta, atëherë zgjidhja është furça Slim Action. Gjithashtu, është e pajisur me mini furçën elektrike të dedikuar për kafshët shtëpiake, Pet Tool, e cila heq në mënyrë efektive edhe qimet e imta të kafshëve shtëpiake nga sipërfaqe të ndryshme.

Për më tepër, nëse nuk jeni të sigurt se si të zgjidhni një problem të caktuar në lidhje me Bespoke Jet™, ekrani i tij digjital LCD ju ofron të gjithë informacionet që ju nevojiten duke përfshirë opsionet e nivelit të thithjes dhe kohën e mbetur të baterisë. Ai gjithashtu ofron informacione për çdo problem, të tillë si bllokimi, objektet e ngecura në furçë ose filtrat që mungojnë, dhe ofron një udhëzues për t'ju ndihmuar ta rregulloni.

Me fshesën me korrent Samsung Bespoke Jet, pastrimi i shtëpisë

Performancë e fuqishëm në një dizajn të lehtë

Bespoke Jet™ ka një bateri me kapacitet të madh që mund të funksionojë deri në një orë, pavarësisht nga veçoritë e tij të avancuara. Duke përdorur teknologjinë unike të Samsung, bateria ruan 70% të performancës së saj fillestare deri në 500 cikle.

Pjesa e Bespoke Jet™ që mbahet në dorë peshon vetëm 1,44 kg, mjaftueshëm e lehtë për të manovruar dhe pastruar të gjithë shtëpinë. Ju mund të pastroni me lehtësi sipërfaqet e karrigeve dhe divaneve, sipër dollapëve dhe tavolinave, gjatësinë e blindave të dritareve, pjesën e poshtme të pajisjeve, madje edhe shkallët.

Gjithashtu, Bespoke Jet™është dizjnuar për të kufizuar përkuljen dhe zgjatjen e lodhshme të krahut ndërkohë që fshini. Ai ka një tub të rregullueshëm teleskopik, me tre nivele të ndryshme madhësie, në mënyrë që ju të mund ta zgjasni ose shkurtoni fshesën për ta bërë të rehatshme për gjatësinë tuaj

Me fshesën me korrent Samsung Bespoke Jet, pastrimi i shtëpisë

Përkujdesje e veçantë për miqtë tuaj me katër putra

Ka nga ato momente kur jemi larg shtëpisë dhe pyesim veten për gjëndjen e kafshëve tona shtëpiake. Për këto raste, fshesa robotike Bespoke Jet Bot AI+™ funksionon si një pastrues dhe një “palë sy shtesë” me një sërë veçorish të kujdesit për kafshët shtëpiake që janë lehtësisht të aksesueshme përmes aplikacionit SmartThings në telefonin tuaj.

Duke përdorur SmartThings Pet Care, mund të caktoni lehtësisht hapësirat që kafshët tuaja shtëpiake pëlqejnë më shumë në mënyrë që Bespoke Jet Bot AI+™ t’i monitorojë më rregullisht kur përcaktohet modaliteti Home alone. Me Smart Cleaning, i cili integron njohjen e objekteve me inteligjencë artificiale, sensorët 3D dhe LiDAR, Jet Bot AI+™ juaj do të shmangë objektet e kafshëve tuaja shtëpiake - nga tasat e tyre të ushqimit te lodrat e tyre të preferuara - ndërsa pastron qimet e tyre.

Për më tepër, nëse Jet Bot AI+™ juaj e kupton që një kafshë shtëpiake është në ankth, po leh ose po qan, ajo mund t'i përgjigjet tingullit duke luajtur muzikë klasike relaksuese ose tinguj të tjerë qetësues natyrorë për të ndihmuar në qetësimin e kafshës suaj.

Samsung ofron 5 vjet garanci (2 vjet garanci të rregullt + 3 vjet garanci shtesë tregtare), e cila vlen për disa modele të caktuara të frigoriferëve, lavatriçeve, pajisjeve të integruara të kuzhinës, tharëseve dhe lavatriçeve/tharëseve të kombinuara të blera në periudhën nga 1.2. deri më 31.3.2023 dhe nga 01.10.2023 deri më 31.12.2023. Promocioni i garancisë 3-vjeçare (2 vjet garanci të rregullt + 1 vit garanci shtesë tregtare) vlen për disa modele të fshesave me korrent të blera nga 1.2. deri më 31.12.2023. Për më shumë informacion rreth promocionit, vizitoni linkun.

*Ky është një shkrim i sponsorizuar