Tech

Mos u tremb nëse gmail-i yt ndryshon pamje nga sot

Mos u tremb nëse gmail-i yt ndryshon pamje nga sot

Google ka nxjerrë një faqe të përditësuar për përdoruesit e Gmail. Ndryshimet janë bërë në muajin shkurt, por do të hyjnë në zbatim nga sot. Edhe pë rata që nuk e kanë kërkuar formati dhe dizajni i postës elektronike do të ndryshojë.

Mos u tremb nëse gmail-i yt ndryshon pamje nga sot

Ndryshimi më i madh lidhet me dritaret e chatit të cilat mund të happen të gjitha në të njëjtën kohë.

Sigurisht, do të ketë edhe një mundësi për t`u kthyer në opsionin e vjetër, por vetëm pasi të keni provuar të riun.