Tech

Nëse je nga ata që i bëjnë 'mute' grupit, WhatsApp merr vendimin

Nëse je nga ata që i bëjnë 'mute' grupit,

Një nga gjërat më të bezdishme për të shumtë në WhatsApp është se nuk mund ti bëjnë dot silent ose mute një bisede në grup përgjithmonë, pasi aplikacioni ka të aktivizuar vetëm opsionet me tetë orë, një javë ose një vit.

WhatsApp njofton përdoruesit e aplikacionit të mesazheve se do mund tu bëjnë mute përgjithmonë grupit për të mos u bezdisur, por ndërkohë ato nuk duan që të dalin apo ta fshijnë këtë grup. 

Nëse je nga ata që i bëjnë 'mute' grupit,

WABetaInfo zbuloi shërbimin e ri, që është i disponueshëm që tani në versionin 2.20.201.10 të aplikacionit. Ndërsa për ata që nuk duan versionin e ri apo të bëjnë update opsioni do jetë për të gjithë në fillim të vitit të ardhshëm.

WhatsApp njofton dhe disa veçori të tjera për të cilat po punohet. 

Linku origjinal: https://www.androidauthority.com/whatsapp-always-mute-chat-forever-1163716/