Tech

Për Lamborghinin s'ka krizë ekonomike! Shihni jahtin e prodhuar me shpejtësi marramendëse

Për Lamborghinin s'ka krizë ekonomike! Shihni jahtin e prodhuar

Është fakt që gjithmonë do jetë dikush që ka jahtin më të mirë në botë. Por jahti i fundit i prodhuar nga kompania e Lamborghinit, me emrin Tecnomar ka kaluar pritshmëritë. Është një jaht gati 20 metër i gjatë, me fuqi lëvizje 4000 kuaj, me motorë binjakë V12 që pompojnë me fuqi sa 2000 kuaj secila. me një shpejtësi maksimale që shumë marka makinash nuk e disponojnë.

Për Lamborghinin s'ka krizë ekonomike! Shihni jahtin e prodhuar

Lamborghini Sian është i modelit hybrid, prodhuar me fibra karboni dhe timoni me matësin janë dizajnuar që të duket sikur je në makinë dhe jo në jaht.

Për Lamborghinin s'ka krizë ekonomike! Shihni jahtin e prodhuar

CEO i kompanissë që ka prodhuar jahtin është Stefano Domenicali i cili ka treguar se do të prodhohen vetëm 63 jahte të tilla për gjithë botën. Ndërsa çmimi ende nuk është zbuluar. Merret me mend se nuk do të jetë aspak i shtrenjtë: Por super i shtrenjtë!

Për Lamborghinin s'ka krizë ekonomike! Shihni jahtin e prodhuar

Për Lamborghinin s'ka krizë ekonomike! Shihni jahtin e prodhuar