Tech

Probleme me Instagramin orët e fundit? Ja pse

Probleme me Instagramin orët e fundit? Ja pse

Ke pasur dhe ende po ndesh probleme me story-t dhe feed në Instagram? Ka pasur një ndërpreje të vazhdueshme sot, duke lënë mijëra përdorues të bllokuar.

Problemi ka nisur pas orës 9 të mëngjes (me orën tonë). Mbi 2 mijë raportime në kohë reale në në Down Detector për shkak të ngërçit që duket se ende nuk është zgjidhur.

Nuk është e qartë nëse në platformë po kryhen ndërhyrje. Për disa problemi vijon ende. Megjithatë nuk ka vend për shqetësim. Askush nuk ka hyrë në llogarinë tuaj. Fajin e ka vetë Instagrami!