Tech

Si të heqësh gjërat që s’doni nga fotot? Një truk falas nga një vajzë në Tik-Tok

Si të heqësh gjërat që s’doni nga fotot? Një truk

Tik-Tok është kthyer jo vetëm në një aplikacion argëtues, por mund të shikoni ide që ju vijnë në ndihmë në jetën e përditshme.

Rasti në fjalë është kur një vajze (e panjohur @invanela) do t’ju ndihmojë për të bërë dhe për të publikuar fotot perfekte në Instagram, me programe falas. Truk që me gjasë i përdorin shumë nga personazhet e njohur.

Videoja e parë ju tregon si të hiqni njerëzit apo edhe gjërat që prishin estetikën nga ‘background’-i i një fotoje, për të cilën duhet të shkarkoni aplikacionin “Snapseed”:

Falenderojeni duke e ndjekur!