Tech

Tani do të mund të bëni postime me tekst në Tiktok

Tani do të mund të bëni postime me tekst në Tiktok


Aplikacioni i videove, TikTok, thotë se do të ofrojë postime edhe vetëm me tekst.

Platforma thotë se funksioni i ri u jep përdoruesve “një mënyrë tjetër për të shprehur veten”.

Ja se si funksionon:

Kur hyni tek kamera, do të keni mundësi të zgjidhni nga tre opsione: foto, video dhe tekst. Duke zgjedhur tekstin, do të drejtoheni në faqen e krijimit të tekstit, ku mund të shkruani përmbajtjen e postimit tuaj.