Tech

YouTube në garë me Tik Tok dhe Instagram. Kjo është risia që sjell

YouTube në garë me Tik Tok dhe Instagram. Kjo është risia

YouTube do ecë me hapin e kohës. Trendi janë videot e shkurtra. Kështu YouTube do t`u ofrojë mundësinë të gjithë atyre që kanë një kanal dhe content në të, të mund të zgjedhin 60 sekonda të videos së gjatë, për ta shndërruar në video të shkurtër. Kjo gjë do të bëhet automatikisht brenda YouTube, pa dalë nga platforma. Opsioni do të jetë “Edit into a short video”. Video do të ngarkohet automatikisht si reels në YouTube që ka edhe më shumë probabilitet shpërndarjeje.

YouTube në garë me Tik Tok dhe Instagram. Kjo është risia

Si fillim ky opsion do të jetë i disponueshëm vetëm për ata që e përdorin YouTube nga aplikacionet e telefonit Android dhe iOS.