Aktualitet

Telefonuesi me Bashkim Hoxhën: Studentët mos ta kthejnë protestën në luftë, por të dialogojnë

Telefonuesi me Bashkim Hoxhën: Studentët mos ta kthejnë

"Vetëm dialogu është për një shoqëri në paqe. Mos ta kthejnë protestën në luftë. Një shoqëri në paqe është një shoqëri e mirësisë dhe demokracia këtë kultivon. Prandaj ju bëj apel studentëve, vetëm dialogu eviton rrugën. Që të jetë një shoqëri në paqe vetëm dialogu duhet të jetë", tha një prej qytetarëve telefonues mëngjesin e sotëm në emisionin "Koha për t'u zgjuar" me Bashkim Hoxhën.

Ditët e fundit janë të shumtë qytetarët që u thonë studentëve të dialogojnë./ E.D - Copyright Tiranapost.al