Showbiz

Tom Cruise e ndau nga fëmijët, por Nicole Kidman s’dorëzohet

Tom Cruise e ndau nga fëmijët, por Nicole Kidman

Vajza nuk e ftoi në dasmë, as djali dhe faji i vetëm është i Scientology-së, një sekti në të cilin i ka futur i ati, Tom Cruise. Tom është lideri i këtij grupi dhe prej tij ka humbur dy familjet e tij, këtë me Nicole Kidman dhe atë me Katie Holmes.

"Ata kanë zgjedhur rrugën për t`u bërë Scientologë, kurse unë si nënë kam rolin për të mos i braktisur dhe për t`i dhënë dashuri të pakushtëzuar”, tha Nilcole për dy fëmijët që bashkë me Cruise adoptuan rreth 20 vjet më parë.

A mother's love: The Big Little Lies star, 52, revealed that it’s ‘her job’ to offer ‘unconditional love’ as she comes to terms with their choice to follow the controversial religion Scientology

Isabella është 26 dhe Connor është 24, por thuajse që nga divorci i prindërve i kanë shkëputur lidhjet me të ëmën.

Scientology siblings: The actress claims that Connor, now 24, and his sister Isabella, 26,(above) chose to immerse themselves in the polarizing belief system after her split from Tom Cruise

Scientology është një organizatë me rreth 50 mijë anëtarë dhe Tom nuk është i vetmi i famshëm pjesë e saj. John Travolta është gjithashtu pjesë.

*Ky post u përshtat nga Daily Mail dhe është realizuar nga Fabjola Hije.