Qyteti

Tre ditë pa drita në Tiranë, ja oraret dhe zonat

Tre ditë pa drita në Tiranë, ja oraret dhe zonat

Disa lagjeve të kryeqytetit do të mungojë energjia elektrike në ditët në vijim. Njoftimi është dhënë nga OSHEE, që sqaron se energjia do të mungojë nga data 19 deri më datë 21 shtator. Shkak i ndërprerjes janë bër punimet për rikonstruksionin e kabinave. Më poshtë OSHEE sqaron edhe lagjet dhe oraret kur do të mungojë energjia.

19 shtator

 

09:00-13:00

 

Krrabë, Pashkashesh, Mushqeta

 

09:00-15:00

 

Rruga  e Elbasanit  pranë ish-Trikotazhit pjesërisht

 

20 shtator

 

09:00-15:00

 

Fillimi i Rrugës së Dibrës pjesërisht afër 9-Katsheve

 

12:00-15:00

 

Rruga “Reshit Çollaku” pjesërisht pranë Postës Qendrore

 

21 shtator

 

09:00 – 15:00

 

Rruga “Edit Durham” pjesërisht./Tiranapost.al