Showbiz

Tullumbace dhe trëndafila në shtëpinë e Jonida Maliqit. As nga mami, as nga babi

Tullumbace dhe trëndafila në shtëpinë e Jonida Maliqit. As

Jonida Maliqi u kthye nga Izraeli dhe dikush, që nuk është mami, babi, motra (se i kishte me vete në Izrael) u kujdes që ta priste me dashuri. Salloni i saj ishte zbukuruar nga disa tullumbace me zemra, një buqetë me trëndafila ishte bërë gati për të dhe Jonida i tregoi e lumtur në Instagramin e saj.

Ky është postimi i sai i parë që pas kthimit dhe me siguri do flasë më tepër mbi eksperiencën e Eurovizionit. Për momentin le të shijojë ca orë të qeta.

*Ky post është realizuar nga Fabjola Hije