Showbiz

U futa në Tinder për të përgjuar burrin dhe përfundova duke e tradhtuar

U futa në Tinder për të përgjuar burrin dhe përfundova

Më poshtë është rrëfimi i bërë nën anonimitet i një gruaje italiane në një program radiofonik.

"Si një xheloze e madhe dhe duke e ditur që burri im kishte një profil në Tinder vendosa ta përgjoja. U regjistrova në aplikacion me emër të rremë me idenë që do lidhesha me burrin dhe do e ngacmoja. Do hidhja karremin për të parë a do binte pre. Por situata më doli jashtë kontrollit. Aty u njoha me një djalë me të cilin përfundova në shtrat.

Unë dhe bashkëshorti kemi 12 vjet të martuar dhe jo vetëm që nuk e kisha tradhtuar kurrë, por as nuk e kisha pasur ndërmend ta bëja ndonjëherë. Kësaj radhe, në Tinder, nuk e di se ç`ndodhi".

*Ky post u përshtat nga deejay.it dhe është realizuar nga Fabjola Hije.