Showbiz

Vajzat që po ndezin Instagramin

Vajzat që po ndezin Instagramin

Me një shëtitje të shpejtë fare në Instagram e kupton lehtësisht që është ndezur nga ngjyra e kuqe. Pak më herët se vitet e tjera, se zakonisht vajzat i ruajnë veshjet e kuqe për festat e fundvitit, por ja që si ta kishin bërë me fjalë i nxorën më herët nga gardëroba.

[caption id="attachment_440522" align="aligncenter" width="690"] Estela Ujka, foto nga Instagrami[/caption]

[caption id="attachment_440529" align="aligncenter" width="696"] Rudina Magjistari, foto nga Instagrami[/caption]

[caption id="attachment_440524" align="aligncenter" width="693"] Ilva Tare, foto nga Instagrami[/caption]

[caption id="attachment_440531" align="aligncenter" width="693"] Ajola Xoxa, foto nga Instagrami[/caption]

Kush me fustan, kush me kostum, kush në udhëtim e kush në studio, të gjitha bukur.

Siç duket nuk është vetëm e zeza elegante ajo që bashkon vajzat, edhe e kuqja nuk tradhton e s`të lë kurrë në baltë.

Për më shumë foto, shfleto galerinë dhe frymëzohu.

*Ky post është realizuar nga Fabjola Hije