Showbiz

Video/ Brenda shtëpisë së saporinovuar të Jessica Alba-s në Beverly Hills

Video/ Brenda shtëpisë së saporinovuar të Jessica Alba-s

Jessica Alba ka pozuar para shtëpisë së saj të saporinovuar bashkë me tre fëmijët. Vajzat luanin në oborr, kurse të voglin 16 muajsh e mbante në krah. Ylli i filmave tha për Architectural Digest se kjo është pikërisht shtëpia e ëndrrave të tyre.

https://www.youtube.com/watch?v=l2mtebeR3rA

E meqë është një ëndërr e realizuar, e hapi derën e shtëpisë jo vetëm për aparatin fotografik, por edhe për kamerat.

“Ne donim një shtëpi nga ku të shikonim fëmijët tanë duke luajtur”, tha Jessica dhe ia arriti qëllimit.

U deshën 18 muaj për ta bërë siç ata e donin.

[caption id="" align="aligncenter" width="634"]Views: After the home was purchased the A-lister hired a mother-son design team, Kathleen and Tommy Clements, that had been used by famous friend Ellen DeGeneres Foto nga Architectural Digest[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="634"]Quite the undertaking: The pair helped Jessica and Cash bring to life their vision of a French-inspired, family-friendly home which was an 18-month, complete tear-down process Foto nga Architectural Digest[/caption]

*Ky post u përshtat nga Daily Mail dhe është realizuar nga Fabjola Hije.