Bukuria

Video/ Estela Beauty Talk: Ndër të rrallat herë kur një burrë e di shumë mirë se çfarë do një grua

Video/ Estela Beauty Talk: Ndër të rrallat herë kur një

https://www.youtube.com/watch?v=85DmrtCEwmc&feature=youtu.be

Dhe jo vetëm e di, por edhe i jep pikërisht atë që do. Burrat s'kanë faj që hutohen sepse Ok, gratë e kanë listën paksa të gjatë, ama në ka një gjë që qëndron në krye të listës është të jenë të bukura e sidomos përjetësisht të reja e pa rrudha. Pikërisht këtë e di shumë mirë Olivier de la Tournelle, menaxher eksportesh i Alec Group, që ka biseduar me Estela Ujkën dhe ka shpjeguar se përse Lierac është zgjedhja më e mirë që mund të bëjë një grua dhe sidomos përse produktet franceze Lierac shiten vetëm në farmaci.

A nuk është shumë qejf kur një burrë flet me kaq siguri për atë që do një grua? Dhe ç'është më e bukura, ka qëlluar në shenjë, në pikën më të dobët të grave.

*Prodhim autentik i post.tirana në bashkëpunim me blogeren Estela Ujka & Aldi Karaj