Bukuria

Video/ Estela, në klinikën që të mban larg shiringave

Video/ Estela, në klinikën që të mban larg shiringave

https://www.youtube.com/watch?v=TKWkoBsNMQQ

Estela kësaj here do ndajë me ne sekretet për një lëkurë të shëndetshme, të lëmuar e me shkëlqim. Ajo ka vizituar teknicienten e SwissLine, Vasilika Selaj dhe do na prezantojë me filozofinë ?Youth Inducing? apo ?Nxitja e Rinisë?. Trajtimi me Boosters apo me pikat çudibërëse që janë teknologjia e fundit e Swissline është një trajtim i zgjuar i cili do t`ju mbajë larg bisturisë. Përveç trajtimeve në qendra estetike këshillohet të pini ujë dhe të mbroni lëkurën nga dielli me spf pavarsisht stinës ku jemi. Padyshim duhani dhe alkooli janë armiq të lëkurës gjithashtu. Jetoni bukur, jetoni zgjuar!

*Prodhim autentik i post.tirana në bashkëpunim me blogeren Estela Ujka & Aldi Karaj