Bukuria

Video/ Je martuar s'je martuar, po hyre te Eni do dalësh nuse

Video/ Je martuar s'je martuar, po hyre te Eni do dalësh nuse

https://www.youtube.com/watch?v=hcHlW82YUG8

Kësaj here Estela ka bërë një vizitë tek makeup artistja e nuseve. Kështu njihet prej të gjithëve Eni Lena. Nga skicimi i syrit e deri tek flokët me volum, Eni na ka bërë një rrëfim të historisë së saj. Si u gjend në botën e mekeup-it nga kush e mësoi profesionin e bukur dhe kush e vlerësoi në një kompeticion në Shqipëri. Sa mirë që nuset sot nuk qajnë, por shijojnë ditën më të bukur të jetës me një pamje më afër natyrales dhe me një look që do jetë i përjetshëm në kujtesën e tyre. Ndër sekretet më interesante që ndau Eni me ne ishte dhënia e volumit të flokëve me pjastër, skicimi i syrit pastaj ndërtimi me pluhura dhe miksimi i 5 fondatinave për të arritur pigmentimin dhe shkëlqimin e dëshiruar prej saj. Ju si mendoni, a ka dalë e bukur nusja jonë?!

*Prodhim autentik i post.tirana në bashkëpunim me blogeren Estela Ujka & Aldi Karaj