Tech

VIDEO/ Kafshoi baterinë e një iPhone për të parë nëse ishte origjinale dhe i shpërtheu në gojë

Vetëm e suksesshme nuk mund të karakterizohet mënyra që klienti vendosi të provojë origjinalitetin e baterisë së një iPhone. Përpjekja e kinezit për të ndërruar baterinë e iPhone të tij, kishte një fund që ai nuk e priste.

Klienti hyri në një dyqan me telefona të përdorur dhe pasi gjeti ndër artikujt atë që i interesonte, filloi të diskutojë me nënpunësin për artikullin. Në përpjekje e sipër, për të parë nëse bateria që do të blinte ishte origjinale apo jo, i erdhi ideja ta vendosë në gojë dhe ta provojë. Porm ja që diçka e tillë ndalohet, mesa duket nga ajo që pësoi kinezi, pasi në të dhjetat e sekondës bateria i shpërtheu në gojë. /tiranapost.al