Bukuria

Video/ Në ç'sallon ka ndaluar Estela këtë javë?

Video/ Në ç'sallon ka ndaluar Estela këtë javë?

https://www.youtube.com/watch?v=oydEgUMuquc

Kësaj radhe në Beauty Talk Estela ka vizituar Tiinstitute dhe ka takuar eksperten e imazhit Klodi Mengri. Të dyja na propozuan dy looks një për gjatë ditës e të njëjtin të transformuar për në darkë. Me shumë pak produkte dhe duke i qëndruar besnike stilit të saj natyral e të ftohtë por me karakter ja ku vjen propozimi i kësaj jave. Zbuloni sekretet e tyre.

Produktet që përdorën:

Pat Mcgrath palette

Pat Mcgrath lipstick

Lancome mascara

Benefit Brows kit

Monacelli cleansing cream

*Prodhim autentik i post.tirana në bashkëpunim me blogeren Estela Ujka & Aldi Karaj